onsdag 2 januari 2013

Femtio nyanser av val

Idag har vi än en gång åkt runt i alla dessa kakel butiker för att kunna ta ett kakel och klinker beslut. 
Vi började denna resa med att vara helt säkra på att vi ville ha betong klinker rakt igenom hela huset. Vi besökte Corona Design i Solna som är återförsäljare av Marrakech Design här i Stockholm och blev helt sålda på deras fantastiska platta Glaciär som vi tänkte ha i hallen och Voltaire i samma kulörer skulle få pryda  badrummet på nedre plan.
Bilder: SkärgårdsVillan

Men efter en del efterforskningar och funderingar fick vi kalla fötter. Vi läste om en del som lagt dessa plattor och inte var nöjda av olika anledning. 

Dags för rond två. Nu började vi snegla på schackrutigt i alla dess former. Huset som för övrigt är ritat av Sköna Hus, har en stark sekelskiftes karaktär, därför tyckte vi att det skulle passa bra.
Själv tycker jag väldigt mycket om den här stilen men Mr D var inte alls imponerad, här var vi helt oense och det var dags för rond tre. 

Nu började vi diskutera Carrera marmor, eftersom bänkskivan på köksön troligtvis ska vara marmor kunde det vara en bra ide, ja, så fick det bli. Ut och leta marmor plattor. Vi hittade en hel del fina plattor men nu var det jag som inte kände mig nöjd. Man har sett en hel del ful marmor i offentliga miljöer sina dar och jag kunde inte riktigt släppa den bilden. 

Så efter en del nya efterforskningar är vi tillbaka på ruta ett. Marrakech  Voltaire natthimmel får det bli. Hoppas nu bara att dom har den i lager.  
   


      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar