fredag 11 januari 2013

Det är nu det händer

Nu är det många bollar i luften samtidigt skulle man kunna säga. En lägesbeskrivning tror jag är på sin plats, så här kommer den.

För ca elva månader sedan köpte vi en stor fin ängs tomt där det under lång tid gått hästar och betat. Vi har länge spanat efter något som skulle passa oss, när vi hittade den här tomten slog vi till direkt, den har allt det vi söker och lite till, tycker vi. Bilder: SkärgårdsVillan

Husbygge planeringen började direkt och i augusti satte grävaren skopan i marken och började förbereda för gjutning av plattan. Allt gick smidigt och i slutet på september var plattan klar.

Nu var det en tids väntan innan husstommen skulle levereras och vi fick tid för att hitta ett bra snickar team som kunde hjälpa oss att ta emot och färdigställa huset. Så äntligen den femte november i regn och rusk, kom SkärgårdsVillan, fyra dagar senare stod det på plats. Det var spännande dagar och vi höll oss i utkanten och fotograferade. Bilder: SkärgårdsVillan  

Det har gått några månader och i dagsläget är snickarna nästintill klara med det yttre och invändigt går elektriker, rörmokare och snickare parallellt. Vi har uppgiften att leverera en del material enigt tidsplan och som sagt, det är det där med besluten.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar