söndag 17 mars 2013

Carraramarmor och svart granit på plats.

Den här veckan har vårt kök verkligen börjat ta form. Onsdag eftermiddag var Granitexperten på plats och installerade våra vackra bänkskivor och det gjorde dom väldigt bra, samma kväll var allt färdigmonterat och resultatet är över förväntan, vi är mycket nöjda med slutresultatet. 



Vi har valt att använda oss av både Svarta granit och Carraramarmor i köket och jag tycker det blev fint. Hoarna är från Blanco och är planlimmade i stenskivorna.  



köket är, som jag nämnt tidigare från Ikea med luckan Ramsjö. Vi har valt att lackera om luckorna eftersom dom var vitlaserade från början. Vi hade turen att få hit en väldigt duktig snickare som har gjort underverk med vårt Ikeakök. Tack för det Erik och HNH.  




5 kommentarer:

  1. Ert kök ( ja hela huset) kommer å hur fint som helst! Följer med spänning de färdiga resultatet! /Anna

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Väldigt fint kök, det är härligt att se att även en enklare bas kan fås att se så exklusiv ut. På köksön sitter inte blandaren centrerat, vad är anledningen till det? /J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Anledningen till att blandaren är placerad i hörnet är för att det ska vara enkelt att ta vatten även om du står till höger om hon och jobbar. Hoppas det gav dig svar på frågan. :)

      Radera
  3. Hej
    Hur får man tag på erik som har gjort köket-det blev ju mkt fint

    SvaraRadera
  4. Underbart kök och det går inte att se att det är ett IKEA. Blir riktigt avis för det är precis den stilen jag hade velat få till. Ska man köpa den så kostar det om man inte gör som er. Grattis!!Johanna

    SvaraRadera