torsdag 14 februari 2013

Nu längtar man efter Mårbacka på fönsterbrädan.


Det finns inte så mycket energi kvar nu efter den långa kalla vintern. Jag tror vi alla skulle behöva lite vårsol och mårbackapelagonier på fönsterbrädan. Det är i alla fall vad jag går och längtar efter. 
   

Sakta men säkert börjar vårt hus ta form och glasverandan på nedre plan som kommer att bli vår matplats står på tur. Idag sätter dom dit salningar och fönsterbrädor och det blir så fint. Det här gör att man börjar fundera kring inredningen och vi önskar att det här ska bli en plats man vill sitta kvar på och bara mysa men då krävs också en del sköna och bekväma inslag. 
En kristallkrona tycker jag är på sin plats men den måste ha ljushållare, så man kan tända stearinljus när    mörkret faller på. Sen tidigare har vi Englessons slagbord Stockholm och stolarna, Leksand, och dom kommer bli fina även här. Däremot behövs ett par lite bekvämare sittalternativ och tror det kan bli fint att blanda in en och annan korg liknande stol för att få till myskänslan , Ikea har många prisvärda alternativ.  

 

Bilder: Englesson, Ikea, SkärgårdsVillan
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar